Diep-thee Duiken

17,50 / maand

Ga met onze thee-fanaat Jasper mee op ontdekkingsreis door de wereld van de échte, pure thee! Ontvang elke maand wisselende thee uit de thee-schatkist van Jasper buiten ons reguliere assortiment.  Proef nieuwe theesoorten, ontdek verrassende smaken, leer kwaliteit herkennen of geniet simpelweg van overheerlijke thee. Let op: dit is een abonnement voor de échte theeliefhebbers! In dit abonnement zullen alleen pure theeën voorkomen waar Jasper op een vrije zondag zelf ook van zou kunnen genieten, in alle rust en met volle aandacht. De hoeveelheid te ontvangen thee zal per maand verschillen en is afhankelijk van de prijs en exclusiviteit. 

Je ontvangt elke maand:
Wisselende pure thee van hoge kwaliteit
Diep-thee-duik video en nieuwsbrief met informatie over de thee(ën) van de maand en suggesties over het zetten van de thee voor optimaal genot
Exclusieve podcast ‘De Theepotkast’ vol persoonlijke verhalen onder het genot van een kopje thee
Vrolijke nieuwsbrief ‘Het Theeblad’ met informatie over de theeën in ons ‘Het Theezaakje abonnement’ en ons sociale verhaal

Extra:
Standaard 10% korting op elke bestelling

Beschrijving

Het Diep-thee-duik is een ontdekkingsreis door de wonderlijke wereld van de échte thee, gewoon vanuit huis. Onze thee-fanaat Jasper laat je kennis maken met bijzondere pure theeën, variërend van verse en verfrissende groene thee tot lang-gerijpte, donkere traditionele oolong- of puerh thee. Ook krijg je elke maand onze nieuwsbrief en exclusieve podcast, waarin we je meenemen in de wereld van thee en ons sociale verhaal.

Als lid ontvang je 10% korting op het gehele assortiment bij elke bestelling en krijg je toegang tot exclusieve theeën buiten ons reguliere abonnement. Het is een doorlopend lidmaatschap en maandelijks opzegbaar. Je mag ook altijd wisselen van lidmaatschap. 

Je ontvangt iedere maand automatisch bijzondere en heerlijke theeën in je brievenbus en met jouw maandelijkse bijdrage help je ons met het verwezenlijken van onze missie: het einde maken aan de afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar ons sociaal verhaal.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diep-thee Duiken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *