Vrolijke thee met een sociaal verhaal!

In een van de gezelligste straten van Nijmegen vind je Het Theezaakje in een smal maar hoog pandje van vier verdiepingen in de oudste straat van Nederland: de Lange Hezelstraat 56.
Lees verder

Wat is Het Theeza(a)kje?

Het Theezaakje is een medewerkers-coöperatie van en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We gebruiken thee als middel om mensen een kans te bieden die afstand te overbruggen en een opstap te bieden naar betaald werk of opleiding.

Meer persoonlijke verhalen horen over Het Theezaakje?
Luister dan naar onze Theepotkast.

Luister hier onze 'Theepotkast'

Wat bieden wij?

We verkopen thee en bieden werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

De Vrolijkste thee van Nederland

Theezaakje_Nijmegen_Losse Thee_Theepakket
Ontdek onze Theeën

Werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Soms kan het leven zo lopen dat het lastig is om een leuke werkplek te vinden die aansluit bij de mogelijkheden en kwaliteiten die iemand heeft.

Bij Het Theezaakje helpen we mensen op weg naar een passende baan of opleiding. Wij bieden ontwikkeltrajecten aan. Afgestemd op persoonlijke leerdoelen en met ondersteunende begeleiding van jobcoaches kan iedereen die dat nodig heeft bij ons beginnen. Op dit moment bestaat ons team uit een kleine twintigtal gemotiveerde enthoustheelingen die jou de beste thee-ervaring willen geven die er bestaat.

Met onze werkplekken bij Het Theezaakje veranderen we de levens van mensen op een positieve manier; we geven mensen vertrouwen en supporten ze om weer met enthousiasme aan het werk te kunnen.

Wij werken graag veel samen met bedrijven uit de regio. Op deze manier kunnen onze medewerkers ook eenvoudig instromen in het bedrijfsleven én kunnen de bedrijven onze Vrolijke Thee drinken.

Met elkaar maken we zo een positieve impact.
Ben jij ook benieuwd hoe we kunnen samenwerken?

Meer informatie

Onze successen

0
Jaar ervaring
0
Mensen geholpen aan een werkplek
0
Theezakken verkocht
0
Zakelijke klanten

Wat anderen over ons zeggen

Samenwerkende partijen

Wat vinden wij belangrijk?

Het Theezaakje is er voor mensen, voor ontwikkeling, plezier, verbinding en creativiteit.

Plezier

Iedereen wil leuk en plezierig werk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons doet waar diegene energie van krijgt!

Ons product is met plezier gemaakt en dat is te zien!

Creativiteit

Jezelf uitdrukken is een belangrijk voorwaarde voor plezierig werk. Dat betekent dat je doet waar je goed in bent, je talenten ontplooit en leert hoe je je kwaliteiten nuttig in kan zetten.

Onze producten zijn origineel en authentiek (net als onze mensen)!

Verbinding

Fijn en prettig contact met collega’s is een voorwaarde voor plezierig werk.

Wij werken samen op basis van gelijkwaardigheid, we helpen en versterken elkaar, zoeken naar wederzijds vertrouwen en zijn open
over wat er speelt.

Ontwikkeling

Met een gezonde dosis plezier, creativiteit en prettig contact met collega’s heb je een goede voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling en groei van onze teamleden.

En daar doen we het voor! 

Meer info over samenwerken

Code Sociaal Ondernemen

Wij zijn graag open over wat er speelt. Klik op onderstaande knoppen voor een kijkje achter de scherm. Vragen? Stel ze gerust!

Financieel Jaarverslag 2019 (concept)
Bidbook
Financieel Jaarverslag 2020 (concept)
Evaluatie Jaarverslag 2020
Statuten