Het Theezaakje Abonnement

15,00 / maand

Ga met onze thee-experts op ontdekkingsreis door de wereld van thee! Thee komt uit alle windstreken en heeft vele smaken en culturele gewoonten. In dit abonnement proef je vrijwel alles op theegebied: van ‘gewone’ thee tot exquise kwaliteitsthee.
We schenken je elke maand 100 koppen verschillende soorten thee, genoeg voor een hele maand!

Je ontvangt elke maand:
Exclusieve podcast ‘De Theepotkast’ vol persoonlijke verhalen onder het genot van een kopje thee
Onze Vrolijke thee óf Zen met thee
Een Verrassingsthee
Vrolijke nieuwsbrief ‘Het Theeblad’ met informatie over de theeën en ons sociale verhaal

Extra:
Standaard 10% korting op elke bestelling

Op voorraad

Beschrijving

Het Theezaakje Abonnement is een ontdekkingsreis door de wonderlijke wereld van thee, gewoon bij je huis. We laten je kennis maken met enkele van onze favoriete theeën, variërend van pure exquise theeën tot heerlijke en verrassende theemixen. Elke maand ontvang je twee wisselende theeën: Vrolijke Thee óf Zen met Thee en speciaal geselecteerde thee uit ons assortiment. Ook krijg je elke maand onze nieuwsbrief en exclusieve podcast, waarin we je meenemen in de wereld van thee en ons sociale verhaal.

Als abonnee ontvang je 10% korting op het gehele assortiment bij elke bestelling. Het is een doorlopend abonnement en maandelijks opzegbaar.

Je ontvangt iedere maand automatisch de lekkerste thee in je brievenbus en met jouw maandelijkse bijdrage help je ons met het verwezenlijken van onze missie: het einde maken aan de afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar ons sociaal verhaal.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Theezaakje Abonnement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *