Op weg naar werk ...

Wij bieden reintegratie en ontwikkeltrajecten voor als je bent vastgelopen door bijvoorbeeld een burn-out of andere psychische klachten. Het ontwikkeltraject heeft als doel om onze medewerkers te ondersteunen om weer stappen te zetten richting betaald werk of opleiding en weer plezier te krijgen in het werk.
Wat is een ontwikkeltraject?

Werken bij Het Theezaakje

Theezaakje_Nijmegen_Losse Thee_Theepakket

Een Medewerkers-Coöperatie

Het Theezaakje is een medewerkers-coöperatie, dit houdt in dat iedereen die bij ons werkt medezeggenschap heeft. Wij gaan uit van gelijkwaardigheid. Door de coöperatieve manier van samenwerken, heeft iedereen ook echt een gelijkwaardige stem binnen Het Theezaakje en heb je zelf regie over je traject!

Op weg naar werk … Soms is een een tussenstap nodig om de stap naar betaald werk te maken. 

Bij Het Theezaakje kun je o.a. aan de slag met kleinschalige productieactiviteiten en winkelwerkzaamheden. Eenmaal je draagkracht opgebouwd kijken we naar wat je energie geeft: denk aan social media, klantenservice, schrijven van content, verkoop en administratie of zelfs bestuurlijke taken. We stemmen af op jou interesse en mogelijkheden. Er is veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. 

Om bij ons een ontwikkeltraject te volgen heb je een verwijzing nodig van het Werkbedrijf Nijmegen, UWV of van het Buurtteam. Als je wil weten hoe dit werkt kan je het beste even contact met ons opnemen zodat wij we je er meer over kunnen vertellen.

Heb je dit al geregeld? Plan dan direct  telefonisch een kennismakingsgesprek in om de sfeer te proeven en te kijken of het je wat lijkt. 

Neem contact op

Ervaringen in Het Theezaakje 

Wat houdt een ontwikkeltraject in?

Het Theezaakje is zo ingericht dat er altijd een jobcoach aanwezig is op de werkvloer. Je werkt zo zelfstandig mogelijk en runt samen met het team van de dag de onderneming. Dat is een uitdagende klus maar met elkaar is het goed te doen.

Met een jobcoach stel je leerdoelen op en duik je dieper in een aantal vragen: waar wil je op de lange termijn naar toe qua werk of opleiding? Wat heb je daarvoor nodig om dat te bereiken? Waar liep je tegen aan in voorgaande werkervaringen en wat zou je daar nu mee willen?

Op Weg naar Werk

Terwijl je werkt kom je de dingen tegen die belangrijk zijn in de samenwerking of ontdek je je sterke kanten en waar je uitdaging ligt. Wat kan je zelf doen om je te blijven ontwikkelen en prettig aan het werk te zijn? Wat zijn jou benodigde arbeidsvoorwaarden en wat heb je van je team of leidinggevende nodig? Allemaal vragen die tijdens het ontwikkeltraject aan bod komen en waar je met hulp van de jobcoaches en collega’s mee aan de slag gaat. Aan het eind van het traject is je draagkracht vergroot, heb je helder wat je wil, wat je kan en waar je naartoe wil.

Misschien kan je wel doorstromen naar een betaalde baan in of buiten Het Theezaakje of heb je (weer) zin om een opleiding te gaan doen.

We proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij jou kwaliteiten en zoeken het werk wat het beste bij je past!

Heb je interesse en meer weten over de mogelijkheden?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Op Weg naar Werk
Theezaakje_Nijmegen_Losse Thee_Theepakket
Hidde

Jobcoach

Theezaakje_Nijmegen_Losse Thee_Theepakket
Anouk

Jobcoach

Theezaakje_Nijmegen_Losse Thee_Theepakket
Jasper

Jobcoach

“We helpen je graag bij het vinden naar datgene wat jou energie geeft!”