Vacature Winkelmedewerker

Ben je op zoek naar een betaalde baan, maar is die stap nog iets te groot?
Wij zijn een opstapplek naar regulier werk of opleiding, als je bijvoorbeeld door een burn-out of psychische beperking een tussenstap nodig hebt.
We bieden de mogelijkheid om samen te zoeken naar wat je leuk vindt, je draagkracht te vergroten en weer het beste uit jezelf te halen.
Lees verder

Wie zijn wij?

We zijn een sociale onderneming en zien thee als hét middel om mensen op weg te helpen naar betekenisvol werk.

Het Theezaakje
Dit doen wij vanuit onze vier verdiepingen tellende winkel in de Lange Hezelstraat in Nijmegen.

Wij zoeken een enthousiaste winkelmedewerker die ons team komt versterken! Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten in de winkel en adviseert zo goed mogelijk over onze theeën en producten.

Functie

Je bent niet bang om het gesprek met de klant aan te gaan, maar haalt juist plezier uit dit klantcontact. Je helpt de klant bij het samenstellen van leuke cadeau’s en presentjes. Naast commercieel zoeken we ook creatief inzicht, waarbij je zorgt dat de winkel er altijd netjes, verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Leer je eventueel bestellingen te doen en houd je de actuele voorraad aangevuld en up to date.

Team

Je maakt onderdeel uit van een gezellig team van ongeveer 15 mensen. Je werkt aan je eigen ontwikkeling doormiddel van een ontwikkelplan, teammiddagen en krijgt ondersteuning door jobcoaches.

Beschikbaarheid

We zoeken iemand die minimaal 2 dagen per week/ of meerdere middagen per week beschikbaar is. Enige verkoopervaring is mooi meegenomen, maar geen eis. Ook kennis van thee is niet noodzakelijk, daar groei je vanzelf wel in.

Ben je op zoek naar een betaalde baan, maar is die stap nog iets te groot?

Reintheegratietraject

Let op: Het gaat hier om een reintheegratietraject. We werken samen met de gemeente en werkbedrijf Nijmegen in speciale op weg naar werk trajecten.

Weten of dit iets voor je is? Klik hier voor meer informatie.

Lijkt het je wat? Enthousiast? 😊

Twijfel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar ons op!

Neem contact met ons op