Ga jij met ons mee op missie?

Ons succes staat of valt met onze Samenwerkingspartners!
Feel no pressure … 😅 We zouden het erg leuk vinden als jij met ons een samenwerking aan wil gaan voor een meer
inclusieve en sociale samenleving waarin iedereen een leuke baan verdient!
Lees verder

Onze samenwerking met jou

Het verkopen van onze thee in jouw zaak houdt ons aan het werk en zo kunnen we blijven bestaan!

Wij zijn op zoek naar ondernemers die zich vinden in onze missie en ons verhaal en daar graag bij willen aanhaken en een bijdrage willen leveren door onze thee in het assortiment op te nemen.

Dé Theelijn voor retail en horeca

Onze eigen 100% biologische en vrolijke theelijn is een lijn die bij uitstek geschikt is voor de horeca en retail. Bijna iedereen vindt het grappig en voor iedereen is er een melange die aanspreekt om te drinken of als cadeau te geven. Zelfs voor de meest mannelijke hardnekkige koffiedrinker hebben wij een oplossing: de Theetosteron. Deze gerookte thee verleidt menig man om de koffie te laten staan. We hebben ons best gedaan om een gevarieerd aanbod te maken met theemelanges zodat alle thee-tradities een beetje vertheegenwoordigd zijn!

Reis rond de wereld

Neem bijvoorbeeld de Hoppathee met yerba mate en citroenverbena. Mate wordt in Zuid-Amerika veel gedronken en is daar ook bekend vanwege zijn activerende werking. De Decollethee is een groene thee met earl grey en rode bessen. De Cabarethee is een Zuid-Afrikaanse Rooibos gemixt met sinaasappel. De verschillende smaakbelevingen nemen je mee in een reis rond de wereld. Al onze theeën in onze eigen theelijn zijn biologisch en met respect voor de natuur gemaakt!

De verpakking wordt door onszelf handmatig gezeefdrukt. Dit proces is zeer arbeidsintensief en tevens een leuke activiteit voor onze mensen. Een theezak gaat bij ons meerdere malen door de handen en bij elke stap kan het mis gaan zodat de opdruk verloren gaat. Je hebt dus een echt kunstwerk in je handen 😉 !

Onze producten

Onze producten

Zit jij er over na te denken onze thee te verkopen?

B2B

Het Theezaakje levert thee aan detailhandel, horeca en andere organisaties.

We hebben ontdekt dat mensen vrolijk worden van de thee en heus niet alleen van de Cabarethee 😂…

De Vrolijke vormgeving laat je klant glimlachen!

Onze ervaring is dat een combinatie van zakken in de etalage en de thee op de menukaart het beste werkt. Als mensen de thee lekker vinden nemen ze vaak een zakje mee dat is voor jou ook weer leuk.

Horeca

We verkopen aan de horeca een handgemaakte theeplank van duurzaam bamboe (gemaakt door Samosa) die je direct op de tafel van je klant plaatst waarop hij of zij zelf de thee kan uitzoeken, een zakje of theefilter vult en dan plezier heeft van woordgrappen en lekkere thee.

We helpen je graag met hoe je je klanten het beste en makkelijkste bediend en denken graag met je mee.

Retail

Onze zakken verkopen we aan allerlei winkels: conceptstores, cadeauwinkels, giftshops en voedingswinkels door heel het land. We zoeken altijd nieuwe verkoopplekken en willen graag onze Vrolijke thee overal in Nederland schenken. Het is bij uitstek een leuk cadeautje!

In onze winkel in Nijmegen verkopen we flink wat zakken per maand. Er gaat dan vaak een theefilter of ei bij, een chocolaatje, een cellofaantje eromheen en je hebt een leuk cadeautje! Omdat we 8 soorten hebben zit er voor elke klant wel wat tussen. We helpen je graag verder met de beste tips om de verkoop net iets te verbeteren!

Cadeaupakketten

Wil je je medewerkers of collega’s een hart onder de riem steken, beterschap wensen of laten weten dat je aan hem/haar denkt? Of heb je bv. iets te vieren? Kies dan voor een van onze Vrolijke Cadeaupakketten! Voor ieder moment of gelegenheid gegarandeerd een succes.

Naast onze Cadeaupakketten maken wij  ieder jaar de leukste Kerstpakketten voor jouw organisatie of onderneming. Heerlijke verwarmende theeën, met een sociaal hart gemaakt én ook nog eens duurzaam bezorgd!

Plaats een Zakelijke bestelling
Ga naar ons Kerstpakket

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hidde Blom.

Hidde Blom
Hidde Blom

'Mr. Tea' - Oprichter & Sociaal ondernemer

Het TheezaakjeMijn grootse passie: om als onderneming een plek te creëren waar mensen meer in contact komen met zichzelf en zich kunnen ontwikkelen!

Neem contact op met Hidde