Op weg naar werk ...

Het Theezaakje biedt werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Je kan bij ons ontdekken waar je talenten liggen en werken aan je eigen ontwikkeling doormiddel van werkzaamheden en uitdagingen die hierbij aansluiten.
Bij Het Theezaakje wordt je naar behoefte begeleid bij de werkzaamheden en je bent onderdeel van een klein en gezellig team 😌!
Lees verder

Werken bij Het Theezaakje

Het Theezaakje is een gezellig theehuis in het centrum van Nijmegen.

Het Theezaakje

Coöperatie

Het Theezaakje is een coöperatie, dit houdt in dat iedereen die bij Het Theezaakje werkt medezeggenschap heeft in het traject. Het Theezaakje gaat uit van gelijkwaardigheid. Door de coöperatieve manier van samenwerken, heeft iedereen ook echt een gelijkwaardige stem binnen Het Theezaakje en heb je zelf regie over je traject!

Op weg naar werk … Als je een lichamelijke of psychische beperking hebt maar toch graag wil werken is het vaak erg lastig om een geschikte baan te vinden.

Bij Het Theezaakje kun je o.a. aan de slag met kleinschalige productieactiviteiten, detailhandel en er is veel ruimte voor creativiteit.

Ons doel is om jou en andere mensen met een arbeidsbeperking een plek te bieden waar een prettige werksfeer kan worden ervaren en vaardigheden kunnen worden ontwikkeld.

De werkzaamheden zijn breed en gevarieerd. Zo kun je bij ons laagdrempelig productiewerk doen, meehelpen in het maken van nieuwe producten en ervaring opdoen in detailhandel.

We proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij jou kwaliteiten en zoeken het werk wat het beste bij je past!

Val je onder de doelgroep of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Meike Siteur, Werkbegeleider bij Het Theezaakje.

Meike Siteur

Werkbegeleider

Het Theezaakje

Neem contact op met Meike