Nieuwe soorten, nieuwe ideeën!

Sinds de de eerste thee in maart het licht heeft gezien is er heel veel gebeurd. We hebben de afgelopen maanden verschillende leuke, aansprekende en vernieuwende cafeetjes gezocht waarvan wij het leuk zouden vinden als ze onze thee zouden schenken samen met de verkoop van de zakken …en dat is best wel goed gelukt! Je kan de zakken op een flink aantal plekken verkrijgen (kijk maar eens bij ‘Waar te Koop’ op de website) en er komen op korte termijn meer plekken bij! We bereiken graag veel mensen met onze helende, last en lijdenverlichtende kruidenmelanges.

De afgelopen maanden zijn we ook bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van ZES nieuwe soorten! Superleuk! Zo is er bijvoorbeeld de ‘Afterpartea’; een ontnuchterende kruidenmix! Met het drinken van deze thee zijn je katers nooit meer hetzelfde! De kruiden gaan misselijkheid en hoofdpijn tegen en hebben een verfrissende en hydraterende werking. Precies wat je nodig hebt na een avondje flink laveloos gaan. En zo is ook de ‘Hoppathee’ binnenkort verkrijgbaar. Dat is een energiedrank waardoor je de hele dag kan werken als een paard, zonder daarbij opgejaagd te worden door die vervelende rush van koffie. De ‘Mate’ (in zuid-amerika een veel gedronken thee) zorgt voor een heel gelijkmatige aanvoer van cafeïne waardoor je lekker relaxt toch veel dingen kan doen. In de ‘Hoppathee’ zit ook een kruid waarvan wetenschappelijk is bewezen dat zij dienst kan doen als sportdrank die helpt om je spieren te verstevigen en te herstellen voor en na het sporten. Binnenkort komen we met beelden!

En oh ja, er is nog meer op stapel. We zijn bezig met het uitrollen van een nieuw project. De thee is goed, de thee is lekker, maar we missen behalve dat de thee goed, heilzaam, lekker en goed voor wereldvrede is ook een iets diepere betekenis. We hebben een plan geschreven voor de Ignite Awards. Dit is een fonds die sociale ondernemingen in de regio wil stimuleren door die projecten financieel te ondersteunen. We hebben een plan voorgesteld om op een mooie historische boot in de omgeving van Nijmegen een leuke werkervaringsplek te creëren voor jongeren in de Wajong die de boot hebben gemist en weer voet aan de grond willen krijgen.

Halverwege augustus zullen we horen of we deel uitmaken van de zes beste voorstellen. In dat geval moeten we op èèn oktober het plan aan een vakjury van beleidsmakers en investeerders presenteren. Allemaal erg spannend! Het lijkt ons erg leuk om, mochten we de financiering via de Ignite Awards niet rondkrijgen, de theezakken in te zetten als crowdfundingmiddel om ‘Het Koffieboo(n)tje’ te realiseren.

Binnenkort meer nieuws!

Geef een reactie

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)