Wat is jouw smaak?

Ontdek ons assortiment aan smaken en vind jouw perfecte theematch!

Gratis verzending vanaf € 45,- (zakelijk vanaf € 120,-) |  Levertijd 1-3 werkdagen | 4,8 ★★★★★ op Google

Nieuwe receptuur!

We hebben onze receptuur aangepast…
Wat is er veranderd?

Onze vrolijke theelijn verkopen we het meest. Vooral de Decollethee doet het natuurlijk goed 😉 Maar gaandeweg dachten we dat sommige theeen net iets smaakvoller zouden mogen zodat nog meer mensen kunnen genieten van een vrolijk kopje thee… 

We hebben aantal klanten gevraagd een smaakpanel te vormen en hun ongezouten mening te geven over onze vrolijke theeën. Dat gaf ons bruikbare en interessant feedback ter verbetering van onze Vrolijke Theelijn.
Hoewel meerendeel van de melanges als heel lekker werden bestempeld sprongen er een paar theeën uit die wel een beetje verbeterd konden worden. Na veel proeven en smaken hebben we gekozen voor een paar wijzigingen.

We hebben alleen de Decollethee, Tea-Rex, Hoppathee en Theetosteron aangepast! De anderen zijn gewoon te lekker om te veranderen. 

Lees onder de foto wat er precies is verbeterd. 

 

  • De Hoppathee bevat met het nieuwe recept: groene thee, citroengras, appel en yerba mate
  • De Decollethee bevat met het nieuwe recept: witte thee, jasmijn thee, groene thee, maretak, vrouwenmantel, rozenbottel en rozenblaadjes
  • De Theetosteron bevat met het nieuwe recept: zwarte thee (earl grey), zwarte peper, sinaasappelschil, gember en salie
  • De Tea Rex bevat met het nieuwe recept: anijs, venkelzaad, kaneel, brandnetel, vlierbloesem, citroengras, citroenverbena en pepermunt
  • We zullen gaandeweg de nieuwe recepten invoeren zodra de voorraad van het de oude recepten op zijn. Via de website en onze social media kanalen houden we iedereen hiervan op de hoogte. 

We hopen dat jullie net als wij de nieuwe recepten nog lekkerder vinden! Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat het een hele stap vooruit is en dat de nieuwe recepten aantrekkelijker zijn voor een breder publiek.

Laat je ons weten wat je er van vindt? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.