Wil je graag meer rust, plezier en verbinding op de werkvloer?

Boek de mindfulness training ‘Zen met Thee’ voor jou en je collega’s.

Wat ga je doen?

Je gaat mindful theedrinken met een ervaren mindfulness-trainer waarbij je bijzondere thee proeft en ervaart hoe je met elke kop thee een beetje meer zen wordt. Je leert hoe je een mindfull moment creëert en hoe je meer in verbinding komt met jezelf en je collega’s.
Tijdens de mindfulness-training is er ruimte voor persoonlijke uitwisseling en leer je je collega’s op een andere manier kennen.

Daarnaast ontvang je een jaar lang een theeplank voor in je coffeecorner met maandelijkse aanvulling via de post om je pauze zo mindfull en plezierig mogelijk te laten zijn. Want meer werkplezier willen we toch allemaal? En daar is eigenlijk alleen maar een beetje van onze thee voor nodig.

  • Meer verbinding
  • Een jaar lang een theeplank voor in je coffeecorner met maandelijkse aanvulling via de post
  • Meer leren over mindfulness
  • Meer rust
  • Verhoogt de werkplezier

Jasper Hermans

Jasper Hermans, is werkzaam bij Het Theezaakje in Nijmegen. Lange tijd wist Jasper niet welke richting zijn carrièrepad op moest gaan. Toen hij 15 jaar geleden op retraite ging naar ‘Plum Village’, een zenklooster in Zuid-Frankrijk, veranderde dat voorgoed zijn leven.

Hij werd geïnspireerd door het drinken van thee met aandacht door de inmiddels overleden Thich Nhat Hanh.
Niet lang daarna vertrok hij voor enkele maanden naar een zen en thee centrum in Taiwan waar hij tien geloften aflegde en zijn leven voorgoed aan zen en thee wijdde.

In de afgelopen jaren heeft hij vele theeceremonies gegeven vanuit zijn huis in Eindhoven. Als mindfulness trainer neemt Jasper je mee in een mindfulle theeceremonie die je zintuigen wakker maakt en je in de ontspanning brengt. Met alle zintuigen aan: met je smaak, reuk en mondgevoel en het contact met de rest van je lichaam ben je in staat de delicate smaaknuances van de thee vanuit je tenen te beleven. De mindfulnesstraining legt een basis waarbij je met elk toekomstig kopje thee weer even tot je zelf komt.

Theezaakje_Nijmegen_Losse Thee_Theepakket

Vanaf €550,-

‘Thee brengt je in verbinding en geeft je rust’
Boek Mindfulness training

Wil je graag meer rust, plezier en verbinding op de werkvloer?

Laten we beginnen met een kopje thee.
Plan een gesprek in om kennis te maken
Mindfulnesstraining
Waar moet de Mindfulnesstraining plaatsvinden?