Hi-Tea bij de Bedstay! De eerste thee ziet het (thee)licht!

Hi-Tea! Komende zondag om 15:00 gaan de eerste theemixen voor het eerst het (thee)licht zien bij het project ‘Bedstay’ van de Woonpioniers in Arnhem. Loop gezellig binnen op deze unieke plek en geniet van een uniek bakje biologische thee en een heerlijke homp taart van De Vletter Baksels. Waar? Aan de Jansbuitensingel 24 op de derde verdieping van het kantoorgebouw! Volg de pijlen en vind gezelligheid enz enz. De theeoloog en atheeïst van ‘Het Theeza(a)kje’ doet een inleidend praatje om dit heugelijke feit te vieren!

De Hi-tea vind plaats in de Bedstay wat een onderdeel is van het festival Ruimtekoers; wat gaat over leegstaand vastgoed in de stad Arnhem en wat je daar allemaal voor leuke dingen mee kan doen. Er worden een maand lang tal van feestjes, kunstzinnige projecten, filmavonden, expo’s etc in leegstaand vastgoed georganiseerd. De woonpioniers, die verantwoordelijk zijn voor de Bedstay, zijn op zoek naar een alternatieve manier van het gebruik van (woon)ruimte en hebben op de Jansbuitensingel een Bed and Breakfast/Cafe/Expo/Lunchroom/Hele chille plek gerealiseerd waar van alles is te bewonderen! Gezellig joh!

Geef een reactie

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)