Het verhaal van: Jop

Jop is verkoper bij Het Theeza(a)kje


Ik ben Jop, 35 jaar oud, Nijmegenaar en sinds enige tijd verkoper bij Het Theezaakje.

Nadat ik mijn Havo had afgerond kreeg ik in 2009 te maken met een psychotische episode. Dat was erg pittig. Het herstel ging langzaam en ik kwam niet vooruit. Totdat ik in 2016 een eigen woonplek kreeg via een loting van de woningbouwvereniging. Het was toen ‘now or never’ en ik moest mijn eigen leven leiden en opbouwen. Ik wilde gezonder leven, meer onder de mensen komen, meer structuur creëren en werk zoeken. Ik begon met een reïntegratie-traject bij Het Bakkerscafe in Nijmegen. Zo kreeg ik structuur en kwam ik onder de mensen. Ik leerde om nieuwe vriendschappen aan te gaan en mijn belastbaarheid te vergroten.

De stap naar het Theeza(a)kje

Na bijna 5 jaar maakte ik een nieuwe stap naar Het Theeza(a)kje en zet ik een nieuwe stap door het ontwikkelen van mijn talenten in klantenrelaties en thee-expertise. Ik heb een grote interesse in thee en koffie en kan erg genieten van nieuwe smaken en ervaringen. In het Theezaakje ben ik begonnen in de productie, maar ik kwam er gaandeweg achter dat klantcontact en verkoop me meer liggen. Soms sta ik in de winkel om klanten te helpen, maar het liefst stap ik uit mijn comfortzone om nieuwe dingen te leren. Wie weet zoek je lekkere thee of kerstpakketten voor je bedrijf. Ik sta open voor een bakje koffie (of thee) om door te praten over de mooie en duurzame producten die we verkopen en vertel je daar graag meer over!

Jop