Het Flexibele Abonnement

0,01 / maand

Kies zelf welke thee (en/of koffie) je elke maand wilt ontvangen en krijg 10% korting op het gehele assortiment. Al je favorieten worden voortaan automatisch bij je thuisbezorgd. Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen is genieten!

Na een eenmalige betaling van €0,01 neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met je op om je verder te helpen met het samenstellen van jouw perfecte thee- en/of koffiepakket. 

Je ontvangt elke maand:
Thee/koffie naar keuze
Vrolijke nieuwsbrief ‘Het Theeblad’ met informatie over theeën en ons sociale verhaal
Exclusieve podcast ‘De Theepotkast’ vol persoonlijke verhalen onder het genot van een kopje thee

Extra:
10% korting op het gehele assortiment

Op voorraad

Beschrijving

Het Flexibele Abonnement is een doorlopend abonnement wat je volledig naar eigen smaak kunt samenstellen. Je ontvangt 10% korting op het gehele assortiment! Je kunt het abonnement maandelijks aanpassen of opzeggen. Ook krijg je elke maand onze nieuwsbrief en exclusieve podcast, waarin we je meenemen in de wereld van thee en ons sociale verhaal.

Na een eenmalige betaling van €0,01 neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met je op om je verder te helpen met het samenstellen van jouw perfecte thee- en/of koffiepakket. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. 

Zo heb je al je favorieten in huis en met jouw maandelijkse bijdrage help je ons met het verwezenlijken van onze missie: een einde maken aan de afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar ons sociaal verhaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Flexibele Abonnement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *