Vrolijke thee

Ga naar de Winkel

Sociaal verhaal

Ga je mee op Missie?

Ontdek onze vrolijke theelijn

Onze eigen theelijn is gecertificeerd 100% Biologisch! 🌱

In onze winkel aan de Lange Hezelstraat 56 vindt je tevens meer dan 100 soorten thee … een ware theehemel in Nijmegen! Kom je een keertje langs?

Vrolijke thee met een sociaal verhaal!

De theemixen bedenken, het bedrukken van de zakken, de theezakken vullen en het dan naar jou versturen … we doen het allemaal zelf vanuit Het Theezaakje in Nijmegen!
We schenken jou graag een beetje vrolijkheid! Wist je dat je met de aanschaf van onze producten werkgelegenheid schenkt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Onze thee werkt! 😎
Lees meer over Het Theezaakje

Losse thee

Ontdek nu ook onze heerlijke losse thee soorten (100 gram)!

Unieke smaaksensaties voor ieder seizoen of moment.

Plant gratis bomen bij elke online aankoop!

Het Theezaakje plant bomen samen met onze partner Browsy. Installeer de Browsy app voor je browser en plant gratis bomen door online te winkelen. Geen extra kosten. Samen maken we de wereld groen! 🌱
Installeer de Browsy app

Hier werken wij aan Thee

Inmiddels zijn wij door heel Nederland verspreid! Hieronder vind je verkooplocaties van onze vrolijke theelijn, bedrijven die onze thee schenken en andere samenwerkingspartners.

Theeproeverij

Waar komt de theeplant eigenlijk vandaan? En wat is het verschil tussen al die  soorten theeën? Ontdek het tijdens een van onze Theeproeverijen!

Ga mee op een ontdekkingsreis langs de historie en oorsprong van de theeplant!

We zullen de in’s en out’s van de verschillende thee categorieën ontdekken, laten je kennismaken met verschillende theeën uit het inheemse gebied van de theeplant en dat allemaal aan de hand van het drinken van uitzonderlijke, authentieke en zeldzame theeën!

Boek onze Theeproeverij
Met de fiets bezorgd!

Wij bezorgen met Fietskoerier.nl

Vrolijke thee!

Glimlach gegarandeerd

100% Biologisch!

Onze eigen theelijn is SKAL gecertificeerd